Textkit Logo

Has anyone had this trouble connecting to the site?

Textkit is a learning community- introduce yourself here. Use the Open Board to introduce yourself, chat about off-topic issues and get to know each other.

Moderators: thesaurus, Jeff Tirey

Has anyone had this trouble connecting to the site?

Postby Cathexis » Wed Apr 01, 2009 11:36 pm

Greetings,

I've had the devil of a time logging in or even getting basic textkit.com pages to load in my home PC.
I would get an error of "too many connections" or a SQL error page saying the same basic thing. Yet
at work no prob. :?

Finally, today I tried this trick and it worked for me; I opened Explorer and deleted both web-sites visited
*and* temporary stored web pages. That fixed the problem right away. It implies to me that somehow once
an error page had generated the PC just kept re-loading the same page rather than refreshing as it ought to.
That's my guess anyway.

I'm posting this for the Mods and perhaps any who've had similar issues. I belong to another BB using this same
software and haven't had these issues over there, FWIW. In case the Mods are curious; I'm running Vista PC
and viewing the textkit site through Explorer 7.

Cathexis
Romani ite Domum
User avatar
Cathexis
Textkit Neophyte
 
Posts: 35
Joined: Tue Mar 17, 2009 8:04 pm

Re: Has anyone had this trouble connecting to the site?

Postby paulusnb » Wed Apr 01, 2009 11:44 pm

I have had this problem. It usually goes away after a few hours.
When a true genius appears, you can know him by this sign: that all the dunces are in a confederacy against him. ~Swift
User avatar
paulusnb
Textkit Fan
 
Posts: 301
Joined: Fri Apr 04, 2008 7:37 pm
Location: New Orleans

Re: Has anyone had this trouble connecting to the site?

Postby jaihare » Wed Apr 01, 2009 11:54 pm

I was having this problem yesterday all day. It has been fine today, though. :)

I'm running XP Home Edition and Firefox 3.0.7.
Jason Hare
jaihare@gmail.com

τοὺς θεοὺς εὔχομαί σοι διδόναι ὑγίειαν καὶ σωτηρίαν καὶ ἀγαθὰ πολλά.
User avatar
jaihare
Textkit Enthusiast
 
Posts: 525
Joined: Mon Oct 22, 2007 2:47 am
Location: Israel

Re: Has anyone had this trouble connecting to the site?

Postby Lex » Thu Apr 02, 2009 12:35 am

I've received the same "too many connections" message a couple of times recently, and a couple of times when my browser just timed out trying to get into the forum. I had this problem before, and wrote William about it. He says it's either the new phpBB software hitting the mySQL database harder than the old software did, or Jeff's "minions" updating the site or running conversion scripts.
I, Lex Llama, super genius, will one day rule this planet! And then you'll rue the day you messed with me, you damned dirty apes!
User avatar
Lex
Textkit Zealot
 
Posts: 732
Joined: Thu Apr 24, 2003 6:34 pm
Location: A top-secret underground llama lair.

Re: Has anyone had this trouble connecting to the site?

Postby Kasper » Thu Apr 02, 2009 1:10 am

Lex wrote:or Jeff's "minions" updating the site or running conversion scripts


Jeff has minions?
“Cum ego verbo utar,” Humpty Dumpty dixit voce contempta, “indicat illud quod optem – nec plus nec minus.”
“Est tamen rogatio” dixit Alice, “an efficere verba tot res indicare possis.”
“Rogatio est, “Humpty Dumpty responsit, “quae fiat magister – id cunctum est.”
Kasper
Textkit Zealot
 
Posts: 799
Joined: Wed Nov 05, 2003 3:01 am
Location: Melbourne

Re: Has anyone had this trouble connecting to the site?

Postby Lex » Thu Apr 02, 2009 3:40 pm

Kasper wrote:
Lex wrote:or Jeff's "minions" updating the site or running conversion scripts


Jeff has minions?


Apparently so. I think he runs a small web development firm, but I'm not sure.
I, Lex Llama, super genius, will one day rule this planet! And then you'll rue the day you messed with me, you damned dirty apes!
User avatar
Lex
Textkit Zealot
 
Posts: 732
Joined: Thu Apr 24, 2003 6:34 pm
Location: A top-secret underground llama lair.


Return to Open Board

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests