<br /><br />[face=SPIonic]ou)k e)pi/stamai: ti/ to\ e)ngei/a;[/face]Emma_85 wrote:<br />[face=SPIonic]Ei)mi/ a)po th=s Germanihj, h)=lqon th\n e)ngei/a ghn[/face].<br /><br />
<br /><br /><br />[face=SPIonic]o)/uk e)/xw to\ e)mh bibli/on tw=n logw=n, o(/ti e)/lipon to=uto e)v th| sxolh/|.[/face]<br /><br />[face=SPIonic]Nu=n du/namai gra/fw mo/non tou=to, o(/ ti mimnh/|skw.[/face]<br /><br />[face=SPIonic]Nu=n su ei)=pej ... gignw/skw, o(/ti "eng/uj" estin o)u to\ e)pith/deion logo/n.[/face]<br /><br />[face=SPIonic]Ei)mi/ a)po th=j Germanihj, a)lla\ h)=lqon th\n u(po/ u(/dratoj o(ri/zo/menou gh=n[/face] (England).<br /><br /><br /><br /><br />[face=SPIonic]ou)k e)pi/stamai: ti/ to\ e)ngei/a;[/face]<br />

<br /><br />http://www.lib.uchicago.edu/efts/Woodhouse/ [face=SPIonic]xrh/simo/n e)sti[/face].<br /><br />Emma_85 wrote:<br /><br />[face=SPIonic]Nu=n du/namai gra/fw mo/non tou=to, o(/ ti mimnh/|skw.[/face]<br />
<br /><br />[face=SPIonic]ta/x' a)\n to\ )/Agglia be/ltion e)/xoi, w(j oi( (Rwmai=oi w)no/masan th\n gh=n.[/face]<br />[face=SPIonic]Nu=n su ei)=pej ... gignw/skw, o(/ti "eng/uj" estin o)u to\ e)pith/deion logo/n.[/face]<br /><br />[face=SPIonic]Ei)mi/ a)po th=j Germanihj, a)lla\ h)=lqon th\n u(po/ u(/dratoj o(ri/zo/menou gh=n[/face] (England).<br />

Users browsing this forum: daivid and 5 guests